ta spletna stran v namen boljšega delovanja uporablja piškotke. z uporabo naših storitev in nadaljnjim brskanjem se strinjate z našo uporabo piškotkov. se strinjam več o tem
english  slovensko
home
lokacija galerija cene info kontakt
     
© 2013 emmi vse pravice pridržane

pogleda na reko nikakor ne morete zgrešiti, saj stavba leži tik ob reki ljubljanici, na cankarjevem nabrežju. pa kakšen pogled!

arheologi so mnenja, da je imela ljubljanica nekoč kultni status. v reki je namreč najdeno na tisoče keltskih kovancev, starorimskih dragocenosti in srednjeveških mečev /in vse to v le plitkih 19-ih kilometrih/, ki trdno dokazujejo njeno pomembno zgodovinsko vlogo kot trgovsko in oskrbovalno pot še od rimskih časov pa vse do polovice 19. stoletja.

danes pa ste lahko del ljubljanskega živahnega družabnega življenja z obiskom katerekoli od gosto zvrščenih kavarn in barov na nabrežjih stare ljubljane.
z drevoredi, predvsem vrbovimi, obdani obrežni sprehodi so tudi svojevrstno doživetje, posebno priljubljeno je terasasto sprehajališče trnovski pristan.
poleti se za drugačno perspektivo pridružite izletu z barko ali najemite kanu in veslajte pod znamenitimi ljubljanskimi mostovi /tromostovje, čevljarski, mesarski, zmajski most/.